Cím: 3630 Putnok, Bajcsy-Zsilinszky út 50.
Tel: +36 (30) 219-6590, +36 (30) 613-8678
Web: http://www.gomormintafarm.hu
E-mail: gomor.mintafarm@gmail.com
Magyar Német
Untitled Document

      Cikkek:

 

A végéhez közeledik a Gömör Mintafarm Nonprofit Kft. közreműködésével megvalósuló „Lovasturisztikai szolgáltatások fejlesztése az Észak-Borsodi LEADER Unió Helyi Közösség Egyesület illetékességi területén” megnevezésű projekt

A fejlesztés célja a lovasturisztikai szolgáltatások fejlesztése és lovastúra-útvonal hálózat kialakítása az Észak-Borsodi LEADER Unió Egyesület illetékességi területén az Equus Tours Turisztikai Nonprofit Kft. koordinálásával megvalósuló projekt keretében:
- Lovastúra-útvonal hálózat kialakítása az Észak-Borsodi LEADER Unió Helyi Közösség Egyesület területén, mely GPS-szel követhető
- Térségi online portálrendszer létrehozása a lovas-útvonal hálózat és szolgáltatások megjelenítésére
- A lovas-turizmusban érintett helyi szolgáltatók minősítése és szakmai képzése
- Marketing, az eredmények elterjesztése

Az együttműködés a Kincsem Nemzeti Lovas Program megvalósulásához járul hozzá, hogy „Magyarország Európa vezető lovasbarát turisztikai régiójává váljon.” A lovasútvonal hálózat új turisztikai vonzerővel gazdagítja a térséget.

A 2015. február 24-én megrendezésre kerülő záró rendezvény fókuszában a helyi, lovas-turisztikában érintett szereplők és a média tájékoztatása lesz a projekt eddigi eredményeiről, valamint a kialakított online rendszert mutatja be a fejlesztő.

A pályázat forrása az Európai Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Alap LEADER Térségek közötti együttműködés jogcím
Tartrtalom feltöltve: 2015.01.26 / 19:45/
Untitled Document