Cím: 3630 Putnok, Bajcsy-Zsilinszky út 50.
Tel: +36 (30) 219-6590, +36 (30) 613-8678
Web: http://www.gomormintafarm.hu
E-mail: gomor.mintafarm@gmail.com
Magyar Német
Élelmiszeripari feldolgozó üzem kialakítása

     Tisztelt Látogató!

Ezúton értesítjük a kedves Érdeklődőt, hogy társaságunk a GÖMÖR MINTAFARM Nonprofit Kft. sikeresen befejezte az MVH Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal által 36.131.000 Ft-tal támogatott 8324672534 azonosító számon nyilvántartott pályázati projektjét. A pályázati projekt címe: „Helyi és erdei termékek mintafarmja és módszertani rendszerközpontja – oktatás, feldolgozás, kutatás, hálózatépítés célterületre”Megvalósítási időszak: 2012-2014.
Fenntartási időszak: 2015-2019.


A projekt elsődleges feladata két mezőgazdasági termékeket feldolgozó élelmiszeripari kisüzem berendezése célgépekkel, azaz egy gyümölcsfeldolgozó és olajkészítő üzem létrehozása a székhelyünkön (Putnok, Bajcsy-Zsilinszky út 50.), illetve egy zöldségfeldolgozó és savanyító üzem kialakítása a telephelyünkön (Hét, Kossuth Lajos út 11/B.).

A projekt megvalósítása során beszerzésre került:

- 1 db natúrlé gyártó gépsor,
- 1 db lekvárfőző gépsor,
- 1 db univerzális magozó és passzírozó gépsor,
- 1 db csalamádékeverő gép,
- 1 db növényolajprés keretes szűrőpréssel.A projekthez kapcsolódó egyéb tevékenységek:

- foglalkoztatás bővítése (kiemelten figyelembe véve a hátrányos helyzetű személyek foglalkoztatását),
- képzések tartása (kistérségi magánszemélyek részére),
- együttműködés a térségbeli önkormányzatokkal, civil szervezetekkel és oktatási intézményekkel (partnerségi és beszállítói kapcsolatok kialakítása),
- együttműködés a Budapesti Corvinus Egyetemmel és a gödöllői Szent István Egyetemmel (közös oktatási tematika kialakítása).Ha a projekt felkeltette érdeklődését, akkor szívesen állunk rendelkezésére mind információ, mind az élelmiszeripai feldolgozókapacitás kapcsán.

Untitled Document